Psykosocial verksamhet på förmiddagarna.
I nära samarbete med Svalans bildatelje .


Vi erbjuder sysselsättning i bild, form och skrivande.
Är du långtidssjukskriven och varit hemma länge, behöver något för att stärka ditt självförtroende, se en ljusning i tillvaron?
Behöver du en mjukstart innan du börjar med arbetsträning? Är du utbränd, orkar inte med stora grupper?

Har du sjukersättning och något psykiskt funktionshinder?

I keramiken får du hjälp och möjlighet att hitta ditt unika formspråk. Keramik erbjuder ett brett område av tekniker och arbetsmöjligheter, som gör att alla kan hitta sitt eget uttryckssätt. Från att dreja fram en skål eller kavla och ringla och långsamt bygga en skål. Du kan också prova att skulptera fram en figur.

Vi arbetar i små grupper om ca 6-9 deltagare i en lugn och trygg miljö vilket ger goda möjligheter till vägledning i hantverket och ett stort personligt engagemang.

Vi talar om i förväg när en ny deltagare är i antågande. I o med att vi har rullande starter kan vi alltid ge extra mycket hjälp när det kommer en ny in i gruppen.

Psykosocial Verksamhet


Tiderna för Keramik är, Tisdag, Onsdag, Torsdag. 10:00-13:00. Denna verksamhet pågår under hela året.

För att delta i denna sysselsättning krävs att Du vänder dig till en biståndshandläggare på Statsdelsförvaltningens enhet för psykosocial verksamhet.
Vi tar gärna emot dig på studiebesök men det är bra om du förankrar med din handläggare att du har rätt till en sysselsättnings-plats på någon av Stockholms stads verksamheter innan du kommer.


Läs mer på Stockholm stads hemsida angående sysselsättning/jämför service.